Menu Sluiten

Hoe spaghettisaus kruiden?

spaghettisaus kruidenWij eten graag ons spaghettisaus met veel groenten. Dus naast gehakt en tomaten gebruiken wij ook een wortels, paprika (rood / groen), courgette, champignons…  Maar hoe breng je dit op smaak?

Spaghettisaus krijgt net dat tikkeltje meer met volgende kruiden en specerijen:

  • peper & zout;
  • ajuin en genoeg look (!);
  • provençaalse kruiden;
  • paprika (als kruid dan), pikante variant;
  • sambal: voor een pikante touch;
  • pili pili;
  • een goede bouillon: wij gebruiken de vleesbouillon van Liebig.

PS: Kruiden zijn niet alleen smaakmakers in de keuken, ze dragen ook zorg voor onze gezondheid. Klik op deze link om onze top 20 van geneeskrachtige kruiden te ontdekken en leer alles over de geneeskrachtige eigenschappen van look, tijm, peterselie, basilicum…