Contact

Kruidenwijs.be heeft als missie een kruidenwijzer te zijn voor keuken als gezondheid. Onze website is op een zeer organische manier gegroeid sinds de registratie van de domeinnaam en de opstart op 6 april 2016. De scoop was aanvankelijk louter “culinair gericht” met een beperkt aantal pagina’s dat zeer geleidelijk aan groeide.  In 2018 kwam er het luikje “gezondheid” bij dat inspeelt op de groeiende interesse in België en Nederland rond kruidengeneeskunde als alternatief voor de scheikundige medicijnen die we kennen.

Onze redactie staat nooit stil en zo telt kruidenwijs.be intussen bijna 200 pagina’s en berichten over kruiden (zie deze sitemap). Om onze website verder te doen groeien, komen we graag in contact met professionals, gedreven hobbyisten en adverteerders.

Samenwerken via gastblog

We krijgen wekelijks verzoekjes van bloggers, herboristen, koks en anderen experts die graag hun artikelen op deze website willen publiceren. Content is king: wanneer de inhoud van het artikel een toegevoegde waarde heeft voor onze kruidenwijs.be (al dan niet met een commerciële insteek), staan we daar graag voor open. Ben jij een blogger, influencer of een ander type professional, zijn kruiden je passie en heb je ideeën voor een samenwerking met kruidenwijs.be? Neem ook dan contact met ons op.

Adverteren

Kruidenwijs.be wordt maandelijks gelezen door duizenden bezoekers met interesse in kruiden. Wij inspireren heel wat mensen om hun keuken naar een hoger smaakniveau te brengen of om via kruiden de gezondheid een boost te geven. Wens je graag te adverteren op onze site en onze sociale media, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast kruidenwijs.be hebben wij nog andere websites in onze portfolio, zie https//gloren.be.

Wil je ons contacteren? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info[at]kruidenwijs.be. Tot hoors!